3.kolo Mini lige ZŠRU D.Miholjac za seniore i seniorke -ZAVRŠNICA

3.kolo Mini lige ZŠRU D.Miholjac za seniore i seniorke -ZAVRŠNICA

13.08.2023.godine na ribnjaku u Golincima održano je završno 3.kolo Mini lige za seniore i seniorke. Domaćin je bilo ŠRD “Đurađ” iz Sv. Đurđa, a lovilo se u Golincima zbog stanja sa visokim vodostajem na Staroj Dravi u Sv.Đurđu i P.Podravskim.
Nastupilo je osam ekipa, a najuspješnije su bile ekipe RŠU “Udica” D.Miholjac koja osvaja treće mjesto, druga je bila ekipa ŠRD “Šaran” iz P.Podravskih, a najbolja je bila ekipa ŠRD “Đurađ” iz Sv.Đurđa.
Najbolji u sektorima bili su Denis Golub iz “Linjaka” Golinci i Luka Vargić i Mario Vargić iz ŠRD”Đurađ” iz Sv.Đurđa.
Kod seniorki nastupile su dvije ekipe, u trećem kolu ekipa “Šaran” je bila bolja od ekipe “Udice. Najbolje u sektorima bile su Elizabeta Skrbin, Amalija Grbić i Karla Golinaca, sve iz “Šarana” P.Podravski.
Nakon dva tri kola proglašene su i najbolje ekipe 2023.godine u Mini ligi Zajednice.
Treće mjesto osvojila je ekipa “Đurđa” iz Sv.Đurđa, drugo mjesto osvojila je ekipa “Šarana” iz P.Podravskih, a najbolja ekipa 2023.g. je ekipa “Smuđa” Črnkovci.
Pojedinačno treće mjesto osvaja Karlo Marijančević iz “Zlatnog Karasa”, drugi je Antonio Šnalcer iz “Štuke” P.Moslavina, a pobjednik je Zvonimir Stanić iz “Šarana” P.Podravski.
Kod seniorki “Udica” prva, a seniorke “Šarana” druge.
Pojedinačno Karla Golinac iz “Šarana” treća, Ena Guba iz “Udice” druga, a pobjednica lige je Amalija Grbić iz “Šarana ” P.Podravski.
Pehare za kolo i završnicu dodijelio je Tihomir Ronta predsjednik Zajednice koji se zahvalio svima na učešću i vrlo dobroj i uspješno odrađenoj sezoni.