3. završno kolo Mini lige Zajednice za kadete, kadetkinje i juniore

3. završno kolo Mini lige Zajednice za kadete, kadetkinje i juniore

Na Staroj Dravi u P. Podravskim održano je završno 3.kolo Mini lige Zajednice za kategorije kadeta, kadetkinja i juniora.       Domaćin je bio ŠRD “Šaran”. Lovilo se po lijepom vremenu.
       U 3.kolu kod kadeta nastupilo je 5 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa ŠRD “Đurađ”, druga je bila RŠU “Udica”, a treća je bila ekipa “ŠRD “Plosne” iz Kunišinaca”.


        Nakon 3.kola lige najbolja je bila RŠU “Udica” iz D.Miholjca, druga je bila ekipa ŠRD “Đurađ” iz Sv.Đurđa, s treća ekipa ŠRD “Plosna” iz Kunišinaca. 
       Tri najbolja pojedinca Mini lige bili su Ivan Šimunić iz ŠRD “Đurađ”, drugi je bio Samuel Kovačević iz RŠU “Udica”, a treći Mateo Antolović iz ŠRD “Đurađ”.


        Kod juniora u trećem kolu ekipa ŠRD “Smuđ” iz Črnkovaca je bio bolji od ŠRD “Đurađ” iz Sv.Đurđa.
        Takav  poredak ostao je i nakon 3. kola, “Smuđ” prvi, “Đurađ” drugi.
         Pojedinačno Sebastijan Curač iz “Smuđa” prvi, Luka Vargić iz “Đurđa” drugi i Leon Petrović iz “Đurđa” treći.
         
         Kod kadetkinja ligu su započele tri ekipe, no ekipa “Zlatnog karasa” iz Viljeva otkazala je nastupe u drugom i trečem kolu.
         U trećem kolu ekipa ŠRD”Šaran” je bila bolja od RŠU” Udica”.
         Nakon tri kola kadetkinje “Šarana” prve, “Udica” druga.
          Pojedinačno Ena Guba iz “Udice” pobjednica je lige, druga je Samanta Skrbin iz Šarana”, a treća Karla Golinac također iz “Šarana”.
        
           Najboljim ekipama podijeljeni su pehari, a najboljim pojedincima medalje koje je uručio Tihomir Ronta predsjednik Zajednice.