Ekipe Zajednice ŠRU D.Miholjac i danas uspješne na IV zoni, natjecateljice “Udice” na gostovanju u Čabru uspješne na I kolu Casting lige HŠRS-a

Ekipe Zajednice ŠRU D.Miholjac i danas uspješne na IV zoni, natjecateljice “Udice” na gostovanju u Čabru uspješne na I kolu Casting lige HŠRS-a

Na jezeru Jošava održano je natjecanje IV zone (Osj.baranjska županija i Požeško slavonska), posljednja stepenica za pravo nastupa na Prvenstvu-KUP-u HŠRS-a za kategorije seniora, seniorki, juniora i juniorki.      U kategoriji seniora danas je to uspjelo ekipi “Šarana” iz P.Podravskih osvajanjem 3.mjesta ekipno, a Domagoj Ronta osvaja sektorsku srebrnu medalju, a Miroslav Sudar brončanu. RŠU “Udica”osvaja 5.mjesto i nije se uspjela plasirati na Prvenstvo.Miroslav Molnar je osvojio zlatnu sektorsku medalju.
Seniorke “Udice” nisu bile uspješne kao na Županijskom kupu, osvojile su treće mjesto i brončane medalje u sva tri sektora. Sanja Macanić, Marta Sudarić i Mina Sudarić su već osigurale nastup na Prvenstvu Hrvatske.
         U kategoriji juniora prvo mjesto i plasman na Prvenstvo Hrvatske osigurali su juniori  ŠRD “Smuđ” Črnkovci u sastavu Angelika Majdenić, srebrna sektorska medalja i zlatne medalje Sebastijan Curač l David Juras.
          U Čabru je održano I kolo Casting lige HŠRS-a, za sve kategorije. Po ne baš lijepom vremenu naše članice su bile vrlo uspješne. U bacačkom troboju kadetkinja Ena Sudarić osvojila je zlatnu medalju, a Ena Guba srebrnu medalju. U bacačkom petoboju iako još kadetkinja u višoj juniorskoj kategoriji nastupila je Nina Sudarić i osvojila zlatnu medalju. Treningom i radom svakim danom sve više napreduju. 30.05.2021. je II kolo u Ogulinu i pridružio će im se kadet Ivan Kinjerovac i juniorka Mia Sudarić, tako da će nastupiti u punom sastavu.