II kolo Mini lige za seniore i seniorke

II kolo Mini lige za seniore i seniorke

U nedjelju 09.07.2023.godine na ribnjaku u Golincima održano je 2.kolo Mini lige ZŠRU D Miholjac. Domaćin je bilo ŠRD “Linjak” Golinci. Organizacija je bila vrlo dobra, a lovilo se po lijepom, ali izrazito vručem vremenu.
Nastupilo je dvije ekipe seniorki koje su po prvi puta lovile na malom jezeru koje je nedavno završeno. Obiluje bijelom ribom što se i pokazalo na ulovima. Seniorke RŠU “Udice” iz D.Miholjca bile su bolje od seniorki ŠRD “Šaran” iz P.Podravskih. Najbolje u sektorima bile su Ena Guba i Monika Sudarić iz “Udice” i Elizabeta Skrbin iz “Šarana”, dok druga mjesta osvajaju Amalija Grbić i Karla Golinaca iz “Šarana” i Marta Sudarić iz “Udice”.
Kod seniora je nastupilo sedam ekipa. Najbolje rezultate postigle su ekipe “Linjaka” iz Golinaca koji osvajaju 3. mjesto ekipno, drugo mjesto osvaja ekipa “Šarana” iz P.Podravskih, a najbolja je bila ekipa “Smuđa” iz Črnkovaca”.
Po sektorima najbolje rezultate postigli su Zvonimir Stanić i Ivica Skrbin iz “Šarana” P.Podravski i Petar Majdenić iz “Smuđa” Črnkovci.
Nakon zajedničkog ručka najboljim ekipama i pojedincima podijeljeni su pehari i medalje.