III kolo Mini lige ZŠRU D. Miholjac – Završnica

III kolo Mini lige ZŠRU D. Miholjac – Završnica

Na Staroj Dravi u P. Podravskim održano je treće završno kolo Mini lige ZŠRU D. Miholjac za kategorije seniora i seniorki.         Po lijepom vremenu bilo je i boljih ulova, a pobijedili se natjecatelji sa pretežno ulovljenom babuškom.
         U 3.kolu u sektorima najbolje rezultate imali su Zvonimir stanić -ŠRD “Šaran” P. Podravski, Slavko Jelić “Smuđ” Črnkovci i Miroslav Sudar iz “Šarana” P. Podravski.
         Najbolje ekipe 3.kola bile su:
-na 3.mjestu “Zlatni Karas” iz Viljeva, na 2.mjestu ekipa “Smuđa” Črnkovci i na 1.mjestu ekipa domaćina “Šarana” P. Podravski.
              Kod seniorki sva tri prva mjesta odnijele su natjecateljice RŠU “Udica” D. Miholjac Marta Sudarić, Mia Sudarić i Ena Guba.
               Ekipno seniorke”Udice” D. Miholjac prvo mjesto, a “Šarana” P. Podravski drugo mjesto.
                Nakon sva tri kola ekipno kod seniora treće mjesto pripalo je ŠRD “Zlatni Karas” Viljevo, drugo mjesto ekipi “Đurđa”  a pobjednici Mini lige 2021.g. je ekipa “Šarana” P. Podravski.
              Tri najbolja pojedinca lige su :
na trećem mjestu Dario Kordić iz “Linjaka” Golinci , na drugom Slavko Jelić iz “Smuđa” Črnkovci, a pojedinačni pobjednik lige je Zvonimir Stanić iz “Šarana” P.Podravski.
             Seniorke “Udice” osvajaju prvo mjesto, a “Šarana” drugi mjesto.
Pojedinačno Anita Špoljarić iz “Šarana” je treća pojedinačno, druga je Marta Sudarić iz “Udice”, a prvo mjesto Mia Sudarić također iz “Udice”.

Rezultati