Izborna skupština ŠRD “Đurđenovac”, Ivan Deković novi predsjednik!

Izborna skupština ŠRD “Đurđenovac”, Ivan Deković novi predsjednik!

U ribičkim domu na ribnjacima “Švajcerija” 06.02.2022.godine održana je Izborna skupština ŠRD “Đurđenovac” s početkom u 10,00 sati.

Usvojeni su izvještaji o radu predsjednika, Upravnog odbora, Nadzornog odbora i komisija. Za izdvojiti je da se cijele godine radilo na uređenju ribnjaćkih površina, na uređenju ribolovnog doma i okoliša. Općina Đurđenovac i Zajednica ŠRU D.  Miholjac pomogle su u kupovini traktora sa malčerom koji će u mnogome olakšati i ubrzati košnju bendova između tabli i drugih površina. Održana su društvena natjecanja u lovu ribe udicom na plovak i šaranaška natjecanja.

Nakon usvojenih izvješća dana je razrješnica dosadašnjem predsjedniku i svim tijelima, a nakon toga se prešlo na izbore.

Nakon šesnaest godina došlo je do promjene prvog čovjeka društva. Vitomir Strakoš se zahvalio na podršci u radu i novom predsjedniku i Upravnom odboru zaželio uspješan rad.

Za predsjednika je izabran Ivan Deković, za tajnika Ivan Bandić, a blagajnica je Marina Deković. Upravni odbor je kombinacija dosadašnjih i novih članova, a od njih novi predsjednik očekuje nastavak kontinuiteta, da se nastavi sa planom daljnjeg uređenja ribnjaka i ribolovnog doma. Najavljen je i moguć povratak udruge  u natjecanje u Mini ligi Zajednice ekipom seniora.

 Tajnik Zajednice je upoznao prisutne o novom Pravilniku u športskom ribolovu,  o korištenju aplikacije Mribić i drugim aktualnostima.