Izborno izvještajna skupština ŠRD “Plosna”

Izborno izvještajna skupština ŠRD “Plosna”

U petak 24.03.2023.godine u vatrogasnom domu u Kunišincima održana je Izborno izvještajna skupština ŠRD “Plosna” Kunišinci.
Skupštini su prisustvovali Darko Dorkić načelnik općine Marijanci, Tihomir Ronta predsjednik Zajednice ŠRD D.Miholjac i tajnik Željko Macanić.
U izvješću o radu predsjednik Slavko Knežević iznio je brojne uspješno odrađene aktivnosti u 2022.godini. Nastavljeno je uređenje okoliša ribnjaka, izgrađene su još dvije nadstrešnice sa pečenjarama, nabavljena je oprema za natjecanja. Naglasio je da se u rad uključilo nekoliko mladih koji trebaju nositi daljnji rad udruge. Financijska situacija je vrlo dobra i nastaviti će se sa dogradnjom ribičkog doma i uređenjem okoliša. Smatra da je iskop bunara i postavljanje solarnih panela produžilo i osiguralo siguran rad i pravilno gospodarenje na ribnjaku. Zahvalio se načelniku na potpori u radu udruge. Nakon punih 25 godina neće se više kandidirati i vjeruje da će mladi uspješno nastaviti s radom.
Raduje ga što se postižu sve bolji rezultati na natjecanjima.
Sva izvješća su usvojena, a nakon toga prišlo se izborima.
Za predsjednika je izabran je Nikola Alšić, za tajnika Marko Barić, a za blagajnika Josip Evetić.
Načelnik Dorkić pohvalio je rad udruge i očekuje od novog rukovodstva da nastavi s uređenjem ribnjaka, ali prije svega očekuje još bolje športske rezultate.
Slavko Knežević izabran je za počasnog predsjednika.