Izborno izvještajna skupština ŠRD “Smuđ” Črnkovci

Izborno izvještajna skupština ŠRD “Smuđ” Črnkovci

Dana 16.02.2020.godine u ribičkom domu u Črnkovcima održana je Izborno izvještajna skupština ŠRD “Smuđ Črnkovci.šš
Na Skupštini su naglašeni športski rezultati udruge, a 2019.godina je bila jedna od najuspješnijih. Nastup seniora i dvije ekipe kadeta u Mini ligi Zajednice, nastup kadetske ekipe u Županijskoj ligi i vrlo dobri rezultati.
Kroz izlučna natjecanja ((Žup.kup za kadete) , Žup.kup i IV zona za seniore te plasman na Prvenstvo Hrvatske, za kadete u Kutini i seniore u Koprivnici. Dobar plasman i kadeta i seniora, ali i “Smuđ” ima i dva pojedinačna šampiona, David Juras kod kadeta pojedinačno 2. mjesto i kod seniora Antonio Juras 2.mjesto pojedinačno. Tu su i vrlo dobri rezultati Angelike Majdenić i drugih.
Problemi postoje kod uređenja doma i okoliša i održavanja i prihvaćene su kritike. Općina Marijanci koja je suvlasnik ribičkog doma 2020.godine uložit će 100.000 kn na uređenje doma i nusprostorija, a prema riječima načelnika Darka Dorkića dat će se puna potpora za ostvarenje športskih rezultata. U razmatranju je i uređenje Leganjske bare za razvoj športa ali i u turističke svrhe.
Skupštini su prisustvovali i predsjednik Zajednice Tihomir Ronta i tajnik Željko Macanić. Čestitali su na športskim uspjesima, ali i naznačili što nas očekuje u provedbi Zakona o slatkovodnom ribarstvu.Bilo je riječi i o radu ribočuvarske službe.
Za predsjednika je izabran Antonio Juras, dopredsjednik Jugović, blagajnik Darko Novoselac, a tajnik David Vasilijevski. Petru Majdeniću je zahvaljeno na dosadašnjem radu i vođenju udruge.

{AG}16.2.2020{/AG}