Izborno izvještajna skupština ZŠRU D. Miholjac

Izborno izvještajna skupština ZŠRU D. Miholjac

U subotu 18.03.2023.godine u ribičkom domu ŠRD “Šaran” P.Podravski s početkom u 17,00 sati održana je Izborno izvještajna skupština ZŠRU D.Miholjac.

        Svi izvještaji kao i financijsko izvješće usvojeni su jednoglasno. Rebalans za 2023.g. i Financijski plan usvojeni su također jednoglasno, a iz Plana je vidljivo da je akcenat dat na poribljavanje, jačanje ribočuvarske službe i pripremu dokumentacije za Javni poziv Uprave ribarstva za dodjelu ribolovnog prava. Značajna sredstva utrošiti će se za izradu Plana gospodarenja u suradnji s nadležnom ustanovom za izradu Plana.
Posebna briga vodit će se o zaštiti ribljeg fonda. Složenu situaciju čini dugotrajna suša, nizak vodostaj, odnosno nedostatak vode na pojedinim vodama Zajednice.
            Za novi četverogodišnji mandat izabrani su, za predsjednika Tihomir Ronta,  za dopredsjednika Hrvoje Drašković, a za tajnika je imenovan Željko Macanić.
            U Upravni odbor izabrani su predsjednici udruga članica.  U Nadzorni odbor za predsjednika je izabran Dario Kondić, a za članove Josip Evetić i Josip Matoković.
 
            Tihomir Ronta se zahvalio što mu je  dato povjerenje za još jedan mandat da vodi Zajednicu. Pozvao je sve na izvršavanje programskih zadataka, zadovoljan je ukupnom stanjem u Zajednici i čestitao svima na športskim rezultatima.