Izvještajna skupština RŠU “Udica” D.Miholjac

Izvještajna skupština RŠU “Udica” D.Miholjac

U nedjelju 29.01.2023.godine s početkom u 09,30 sati održana je Izvještajna skupština RŠU “Udica” D. Miholjac. 

    Skupštini su prisustvovali brojni gosti, gradonačelnik D.Miholjca Goran Aladić,  predsjednik Gradskog vijeća Dražen Trcović, tajnik Zajednice športskih udruga grada D Miholjca Vladimir Skeleđija, predsjednik Zajednice ŠRU D.Miholjac, tajnik Zajednice ŠRU Željko Macanić,  predstavnik policijske postaje D.Miholjac i ribočavarska služba Zajednice.
       Predsjednik Miroslav Molnar podnio je vrlo kvalitetan izvještaj o radu udruge. Naznačio je da ove godine udruga slavi 90.godina rada.
Dovršeni su radovi na uvođenju centralnog grijanja u ribolovnom domu. Vodila se briga o uređenju okoliša,  suradnja sa Zajednicom na poribljavanju Stare Drave. Naročito je naglasio velike športske uspjehe “Udice”. Seniori “Udice” od ove godine nastupaju u 1.ligi HŠRS-a.
 Opširnije o športskim uspjesima govorio je predsjednik natjecateljske komisije Igor Kovačević  Kadeti i juniorke ” Udice”  osvojili su KUP Hrvatske, odlični rezultati u fider ligi HŠRS-a, lovu grabežljivca iz čamca, zatim nastup šaranaša u Županijskoj ligi. Posebno su naglašeni uspjesi u casting ligi HŠRS-a, a tri predstavnika “Udice” bili su u sudionici Svjetskog juniorskog prvenstva u castingu u Budimpešti.
        Tajnik Marko Majdenić podnio je financijsko izvješće.
         Sva izvješća kao i plan rada za naredno razdoblje usvojeni su jednoglasno.
         Svi gosti pohvalili su rad i športske rezultate udruge.
         Kako je u danima pred održavanje skupštine na društvenim mrežama bilo objavljeno niz netočnih podataka o članarini te o povećanju cijene dozvole sve je pojašnjeno od strane tajnika Zajednice ŠRU D.Miholjac. Rečeno je da nas očekuje izazovna godina, prijava na natječaj za dodjelu ribolovnih voda i ribolovnog prava. Zatim izrada Plana gospodarenja, kvalitetno poribljavanje i jačanje rada ribočuvarske službe.