Izvještajna Skupština ŠRD “Plosna” Kunišinci

Izvještajna Skupština ŠRD “Plosna” Kunišinci

07.02.2020. godine u prostorijama društvenog doma u Kunišincima održana je Izvještajna Skupština ŠRD “Plosna” Kunišinci.
U izvješću o radu za proteklu godinu predsjednik Slavko Knežević je naglasio aktivnosti oko uređenja ribnjaka i okoliša, dobru suradnju s općinom Marijanci, a posebno raduje uključivanje mladih u natjecanja. Iako još nema pravih športskih rezultata raduje uključivanje 20-tak kadeta zainteresiranih za natjecanja. Iz Plana za 2020.godinu vidljivo je da će u Mini ligi ZŠRU D.Miholjac nastupiti dvije ekipe kadeta, ali nakon dugog vremena nastupit će i sa ekipom seniora.
Skupštini su bili prisutni načelnik općine Darko Dorkić i tajnik Zajednice Željko Macanić. Načelnik je obećao čvrstu potporu programu rada udruge sa oko 22.500, kn, a posebno je inzistirao na radu s mladima i uključenje udruge u natjecateljske aktivnosti.
Tajnik Macanić je upoznao prisutne sa novim Zakonom o slatkovodnom ribarstvu i koji zadaci očekuju članstvo u 2020. i 2021.godini.To je prije svega zanavljanje uvjerenja o položenom ribičkom ispitu i kupovini dozvola putem interneta u 2021.godini.
Posebno je pohvalio rad udruge s mladima, a za dobre rezultate treba strpljenja i oni će nakon dobrog rada zasigurno doći.

{AG}7.2.2020{/AG}