Izvještajna Skupština ZŠRU D. Miholjac

Izvještajna Skupština ZŠRU D. Miholjac

Nakon što su u mjesecu siječnju i tijekom veljače održane skupštine svih 9 udruga članica naše Zajednice, (29.02.2020.) Jučer je održana je redovna Izvještajna Skupština ZŠRU D.Miholjac.
U ribičkom domu ŠRD “Šaran” P.Podravski okupilo se 29 predstavnika članica sukladno Statutu, Nadzorni odbor, ribočuvarska služba i gosti da bi ocijenili rad u 2019.godini i donijeli programske smjernice budučeg rada.
Sve točke dnevnog reda bile su popračene sa pisanim materijalima o radu i financijskim pokazateljima. Predsjednik Tihomir Ronta i tajnik Željko Macanić dodatno su još i obrazložili pojedine točke dnevnog reda. Sva izvješća usvojena su jednoglasno. Iz izlaganja i rasprave može se zaključiti da je to bila jedna od uspješnijih godina. U smislu gospodarenja vodama, porobljavanju sukladno planu i Gospodarskoj osnovi, čuvanje voda i uspješnom radu ribočuvarske službe, nabavi potrebne opreme i dr.
Posebno raduje uspjeh naših ekipa u ligama HŠRS-a, na Kup natjecanjima HŠRS-a, a i uspješno odrađene Mini lige naše Zajednice u lovu ribe i blinkeraško natjecanje.
Raste nam broj članova, što je garancija daljnjeg uspješnog rada i financijska stabilnost.

{AG}1.3.2020{/AG}