Na jezeru Jošava u Đakovu održan KUP Športsko ribolovnog saveza OBŽ-e

Na jezeru Jošava u Đakovu održan KUP Športsko ribolovnog saveza OBŽ-e

Po lijepom i sunčanom vremenu na jezeru Jošava u Đakovu održan je KUP ŠRS OBŽ-e za kategorije seniora, seniori, juniora i juniorki.

Nastupili su i juniori ŠRD “Smuđ” Črnkovci i osvojili uvjerljivo prvo mjesto, pehar i tri zlatne sektorske medalje- Sebastijan Curač, Angelika Majdenić i David Juras.

Iz Zajednice ŠRU D.Miholjac nastupili su:
Seniori RŠU “Udica” D.Miholjac, ŠRD “Smuđ” Črnkovci i ŠRD “Šaran” Podr. Podravski.
Nastupile su i juniorke RŠU “Udica”.
 
KUP županije je ujedno i kvalifikacijski za plasman na IV zonu koju čine OBŽ-a i Požeško-slavonska županija. Najbolje ekipe sa IV zone odlaze na KUP HŠRS-a, koji će se ove godine održati upravo na Jošavi.
 
Kod seniora prolaz dalje osigurali su seniori ŠRD “Smuđ” Črnkovci osvojivši drugo mjesto. Također prolaz na IV zonu osigurali su seniori RŠU “Udica” osvojivši 3.mjesto. Obje ekipe osvojile su pehare, a Antonijo Juras zlatnu medalju za sektorski plasman.
 
Osam najboljih ekipa ide dalje, tako da ŠRD “Šaran” osvajanjem 10 mjesta nisu uspjeli ostvariti plasman na IV zonu.
 
Juniori ŠRD “Đurađ” ekipno 2.mjesto i pehar, Luka Vargić i Alan Dolančić srebrne medalje za 2.mjesto i Leon Petrović brončana medalja za 3.mjesto u sektoru.
 
Juniorke “Udice” Ena Guba, Nina i Mia Sudarić u sva tri sektora osvojile su zlatne medalje i pehar za prvo mjesto. Bile su bolje od ekipe ŠRD “Štuka” Popovac.
IV zona je 15.05.2022.godine na istoj stazi jezera Jošava.
 
 
 
Čestitke svima!