Odluka o zamjeni uvjerenja o položenom ribičkom ispitu

Odluka o zamjeni uvjerenja o položenom ribičkom ispitu

Zajednica športsko ribolovnih udruga

                 Donji Miholjac

Broj: UO -6/2-20.

Golinci, 09.10.2020.godine

                 Na osnovu Zakona o slatkovodnom ribarstvu, podzakonskih akata Ministarstva poljoprivrede – Uprave za ribarstvo i Odluka HŠRS-a, a na temelju usklađivanja dokumenata koja važe u EU, Zajednica ŠRU D.Miholjac vršiti  će

                 ZAMJENU UVJERENJA O POLOŽENOM RIBIČKOM ISPITU

svim športskim ribolovcima koji su članovi udruga – članica naše Zajednice.

Napominjemo da nitko neće moći kupiti dozvolu za 2021.godinu za športski ribolov ako nije izvršio zamjenu uvjerenja. Zamjena uvjerenja vršit će se SVAKOG PETKA od 17,00 do 19,00 sati u prostorijama Zajednice ŠRU, VUKOVARSKA 9. D.Miholjac, -prvi kat desno.

Za zamjenu uvjerenja svaki športski ribolovac da bi mogao izvršiti zamjenu mora sa sobom ponijeti:

OSOBNU ISKAZNICU, OIB ako se ne nalazi na osobnoj iskaznici, VAŽEĆE UVJERENJE O POLOŽENOM RIBIČKOM ISPITU (zelene boje, mogu i starijeg datuma- bijele boje, žute boje i diploma) ali mora na sebi nositi datum polaganja i ovjeren od odgovorne osobe. Športski ribolovac, član naše udruge-članice dat će i druge podatke koje zatraži ovlaštena osoba i potpisat će dokument kojim mu se jamči zaštita podataka.

Zamjena uvjerenja vršit će su i u ribičkim domovina naših članica narednih vikenda (subota, nedjelja) prema rasporedu koji će se utvrditi na sjednici Upravnog odbora o čemu čete biti pravovremeno izvješteni putem medija (RDM) i na Web stranici Zajednice.

Zamjena uvjerenja započinje u PETAK-16.10.2020.godine u prostorijama Zajednice, Vukovarska 9. D.Miholjac – prvi kat desno. 

Cijena zamjene uvjerenja je 100,00 kn i plača se gotovinom!                                                                PREDSJEDNIK

                                                                              Tihomir Ronta dipl.ing.građ.