Pregršt medalja i pehara mladim ekipama iz ZŠRU D.Miholjac na završnom kolu Županijske lige

Pregršt medalja i pehara mladim ekipama iz ZŠRU D.Miholjac na završnom kolu Županijske lige

Na vodi Repnjak u Belišću održano je završno kolo za kategorije kadeta, kadetkinja, juniora i juniorki.     Ekipe iz Zajednice ŠRU D. Miholjac bile su više nego uspješne.
      U 3. kolu kadeti “Udice” osvajaju 4.mjesto, a Samuel Kovačević drugo mjesto sektorski i srebrnu medalju.
Ekipa “Smuđa” iz Črnkovaca osvaja 5.mjesto, a Florijan Faltum 3.mjesto sektorski i srebrnu medalju.

       Zbirno nakon sva tri kola RŠU “Udica” osvaja pehar za 3.mjesto, a Črnkovćani zauzimaju 5.mjesto.

       Uspješnije od svojih vršnjaka bile su kadetkinje. U 3. kolu kadetkinje “Udice” osvajaju 1. mjesto i pehar, a sektorske medalje osvajaju: Ena Guba, Nina Sudarić i Ena Sudarić srebrne medalje.

       Ekipa “Šarana” iz P. Podravskih osvaja pehar za 3. mjesto, a brončane medalje osvajaju Samanta Skrbin, Viktorija Petrović i Karla Golinac.

         Zbirno nakon tri kola pobjednički pehar nose kadetkinje RŠU “Udica”, a pojedinačna pobjednica lige je Nina Sudarić , osvajazlatnu medalju.

          Kod juniora dominaciju u sva tri kola imala je ekipa ŠRD “Smuđ” Črnkovci. U sva tri kola prvo mjesto i pehari, a u trećem kolu sektorske medalje osvajaju David Juras i Sebastijan Curač brončane, a Angelika Majdenić zlatnu medalju.

       Pobjednici lige juniori “Smuđa” i osvajaju veliki pehar, a pojedinačno Sebastijan Curač zlatna medalja, David Juras srebrna, a Angelika Majdenić visoko 4 .mjesto.