Trećim kolom završena Mini liga ZŠRU D.Miholjac za kadete, kadetkinje i juniorke – kadeti “Smuđa” Črnkovci pobjednici lige 2023.g.

Trećim kolom završena Mini liga ZŠRU D.Miholjac za kadete, kadetkinje i juniorke – kadeti “Smuđa” Črnkovci pobjednici lige 2023.g.

U nedjelju 10.09.2023.godine na Staroj Dravi u D.Miholjcu održano je treće završno kolo Mini lige za kadete, kadetkinje i juniorke. Domaćin je bila RŠU “Udica” D Miholjac.
Juniorke “Udice” zbog opravdanih razloga nisu nastupile u 3.kolu, tako da je nastupilo 5 ekipa kadeta i jedna ekipa kadetkinja. Lovili su zajedno kao i u prva dva kola.
U trećem kolu najbolje ekipe bile su – “Zlatni Karas” iz Viljeva na 3.mjestu, na 2.mjesto plasirala se ekipa kadeta “Udice” D.Miholjac , a najbolja je bila ekipa kadeta “”Smuđa” Črnkovci.
Najbolji u sektorima bili su Teo Juras iz “Smuđa” Črnkovci, Dominik Marijančević iz “Zlatnog Karasa” Viljevo i Patrik Drašković iz “Udice ” D.Miholjac.

Nakon tri kola pojedinačno tri najbolja pojedinca su Lukas Majdenić iz “Smuđa” Črnkovci na trećem mjestu, drugi je Luka Fekete iz “Zlatnog Karasa”Viljevo, a pojedinačni pobjednik lige je Teo Juras iz “Smuđa”.
Ekipno kadeti RŠU “Udica” D Miholjac na 3 mjestu, drugo mjesto pripalo je “Zlatnom karasu” iz Viljeva, a pobjednik lige je ekipa “Smuđa “Črnkovci.

Juniorke pojedinačno, prvo mjesto Mia Sudarić, drugo Ena Guba obje “Udica” D.Miholjac.
Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su medaljama i peharima.
Čestitke svima!