Uspješan vikend RŠU “Udica” Donji Miholjac u II ligi istok HŠRS-a u Osijeku u lovu ribe i na KUP-u HŠRS-a u CASTINGU u Ogulinu!

Uspješan vikend RŠU “Udica” Donji Miholjac u II ligi istok HŠRS-a u Osijeku u lovu ribe i na KUP-u HŠRS-a u CASTINGU u Ogulinu!

Na rijeci Dravi u Osijeku održano je 5.kolo II lige istok HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak. RŠU “Udica” osvaja prvo mjesto ekipno, a sektorske medalje osvajaju Tomislav Šorman i Igor Kovačević, obje zlatne. Miroslav Molnar četvrti kao i Dragan Gužvić. U nedjelju također u Osijeku “Udica” osvaja peto mjesto, sektorske medalje osvajaju Tomislav Šorman i Dragan Gužvić, obje brončane. Ekipu su vodili Tihomir Ronta i Josip Slačanac.Nakon šest kola “Udica” stoji vrlo dobro i očekuje se da u završnici u posljednja dva kola potvrde prošlogodišnji uspjeh.

U Ogulinu je održan KUP HŠRS-a u Castingu u troboju i petoboju.
Uspješan je to bio dan za RŠU “Udicu”.
Šest naših natjecatelja i šest medalja, a i rezultati pokazuju da se treningom i radom dolazi do sve boljih rezultata.
Naš kadet Ivan Kinjerovac bio je bolji od svojih kolega iz Ogulina i osvojio zlatnu medalju. Kod kadetkinja Ena Guba zlatna medalja, a Ena Sudarić srebrna medalja. Kod juniorki Mija Sudarić zlatna medalja , a Nina Sudarić srebrna medalja. Seniorka Sanja Macanić zlatna medalja.
Rezultati se ubrajaju i kao 4. kolo Casting lige, a završno kolo Casting lige HŠRS-a održat će se u povodu dana grada 26.09.2021.godine na gradskom stadionu u D. Miholjcu.